Blomdahl Medical Plastic Heart 6mm Light amethyst

photo3315.jpg
Κωδικός: BLMD-197Β
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ :
25.00€

Υποαλλεργικά σκουλαρίκια, ιατρικά σκουλαρίκια για παιδιά, ασφαλές τρύπημα αυτιών για παιδιά, αλλεργίες τέλος, ασφαλέστερα υλικά piercing, ασφαλέστερο τρύπημα αυτιού, αποστειρωμένα σκουλαρίκια, ιατρική μέθοδός piercing για παιδιά, πόσο χρονών κάνουμε τρύπες στην κόρη μου, ανώδυνο τρύπημα αυτιών για παιδιά, πόσο κοστίζει το τρύπημα αυτιών για παιδιά; Νέα τρύπα στο αυτί, επαγγελματικό τρύπημα αυτιών για παιδιά, τρύπα στα αυτιά, τρυπημα αυτιων σε παιδι, τρυπες αυτια κινδυνοι, τρυπες στα αυτια τιμες, τρυπα στο αυτι πρηξιμο, κουμπωμα από σκουλαρικι μεσα στο αυτι, σκουλαρικια, σκουλαρικια παιδικά, σκουλαρικια βολος, καλύτερο τρυπημα αυτιών για παιδιά, τρύπα στη μύτη, καλύτερο μαγαζί για τρύπημα μύτης, ασφαλές τρύπημα μύτης, κόσμημα βόλος, μολυνση και τρυπες αυτιών, ταυτοχρονο τρυπημα αυτιών, ιατρικο πλαστικο σκουλαρικι, σκουλαρικια από τιτάνιο, πρωτα υγεια μετα χρηματα, ασφαλή κρεμαστα σκουλαρικια, κρεμαστα σκουλαρικια για παιδιά, ασφαλή παιδικά σκουλαρικια, αντιαλλεργικά παιδικά σκουλαρίκια, Νονά δώρο σκουλαρίκια, βαφτιστήρι δώρο σκουλαρίκια, βαφτιστήρι κορίτσι δώρο σκουλαρίκια, τα πρωτα μου σκουλαρίκια, τα πρωτα σκουλαρικια για κοριτσι,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κούμπωμα: Ρυθμιζόμενο
Μέγεθος: 6mm
Περιγραφή χρώματος: Αμέθυστος
Σχήμα: Καρδιά
Τύπος Piercing: Καρφωτό
Υλικό: Ιατρικό Πλαστικό
Φύλο: Γυναίκα, Κορίτσι
Τρόποι Πληρωμής

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να πληρώσει την παραγγελία του με έναν από τους 4 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής: 
  • Με αντικαταβολή στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών / courier. 
  • Μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας. Η όλη διαδικασία πληρωμής μέσω κάρτας γίνεται στην πλατφόρμα της συνεργαζόμενης τράπεζας.  Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών που χρησιμοποιούν οι πελάτες, ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Επίσης η πληρωμή μέσω τραπεζικής κάρτας δεν ισχύει για τηλεφωνικές παραγγελίες.

  • Μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε λογαριασμό της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR5501726100005610107557751 , Συνδικαιούχοι: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.
  • Μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε λογαριασμό της ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR8801102010000020101132718 , Συνδικαιούχοι: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.
  • Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Paypal εφ’ όσον ο πελάτης διαθέτει λογαριασμό Paypal.

Τρόποι Αποστολής

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ για αγορές άνω των €70,00

Για αγορές κάτω των €70, οι παραγγελίες επιβαρύνονται με €3,00 έξοδα αποστολής. 
Δυνατότητα αποστολής από 1 έως 5 εργάσιμες μέρες
Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινές, εκτός Κυριακής και αργιών. Καθυστέρηση παράδοσης της παραγγελίας ενδέχεται να υπάρξει σε περίπτωση πολύ δυσμενών καιρικών συνθηκών, εάν η περιοχή σας είναι εξαιρετικά δυσπρόσιτη ή για άλλους λόγους ανωτέρας βίας. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε/αλλάξετε τα προϊόντα που αγοράσατε και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή/αλλαγή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο το άμεσο κόστος των μεταφορικών της επιστροφής/αλλαγής των προϊόντων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τα κοσμήματα παραδίδονται σε μια λεγόμενη αποστειρωμένη συσκευασία, η οποία αποθηκεύει τα κοσμήματα υγιεινά μέχρι να τα ανοίξετε. Η ετικέτα λειτουργεί ως σφραγίδα. Σημείωση! Για λόγους υγιεινής, η ανοιχτή συσκευασία / αποστειρωμένη συσκευασία δεν μπορεί να επιστραφεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κριτικές

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.